y goes brunette

67872-392

då blev jag trött på mitt svarta hår än en gång och bestämde mej hastigt och lustigt att bli brunett. blev dock lite mer åt det röda hållet än vad jag tänkt mej, but hey! i look good!

pearls are a girls best friend

67872-391

äntligen har mina pärlor som jag vann på tradera kommit. titta så massa fina färger!
har gjort en massa nya fina smycken under min tid här i märsta. dock har
smyckebloggen inte blivit uppdaterad på ett tag. min kära eva håller ju på att
knyta ihop en riktig hemsida åt mej. tänkte börja på ny kula när den väl är
up and running.

åååh vad jag gillar pärlor!

winterwonderland

67872-390

åh, myspys! snö i massor utanför vårt fönster. tog en tripp igår genom en trollskog. läskigt men förtrollande. ska tvinga ut emo på en kvällsrunda för att luffsa runt i snön ikväll igen.

tipz! 2007-01-13

eftersom alla mina vänner har funnit en viss kärlek för myspace.com så har dom tjatat på mej att återuppta min gamla profil där. sagt och gjort. här e den med lite uppdatering....


emos nya leksak

emo fick hem sin nya 'effektpedal' igårkväll.

67872-388

'-effektpedal?'  you say... tydligen en väldigt rolig leksak som man kopplar till gitarren och datorn. så kan man latja en hel del. jag fattar inte det roliga i det, men det gjorde tydligen emo. nu blir det ingen tid för mej på ett tag kan jag tänka mej ;)


snow baby!

67872-385

första snön för i år. woho! kommer antagligen försvinna inom några timmar, men what the heck! det är iaf lite vitt på marken i vår "trädgård".

happy new year 2006/2007

67872-384

en mysig nyårskväll som inleddes med romantisk middag a la emo & y. vid 11-snåret drog vi bort till nån polare till emo.ida fixar champagnen, lätt. dock blir man ju väldigt full på champagne, mindre bra.67872-383

nyårspuss

helt plötsligt va man märsta-bo

jodå. flytten upp gick bra. hyrde släp och så va föräldrarna så snälla att dom körde upp allt med mej. mycket saker blev det. mycket.
har en hel del att fixa i lägenheten innan den ser anständig ut. men, det e väl det som e charmen. här är iaf before-pictures så länge.första middagen som sambos. tillsammans med mina föräldrar.recapture; JUL

bloggandet kom ju i kläm mitt i flytten, vilket har resulterat i non-blogging. nu är min dator uppkopplad och bilder från jul & nyår står till förfogande.

jul hemma hos grahn brukar innehålla en hel del spelande och pussel-läggande.
även så i år. dock fick jag inte lägga klart mitt pussel.
då blev jag lite ledsen.