from russia with love

67872-307

hej, jag ser ut att platsa i den sibiriska vintern. jag är redo för hösten! come and get me!

what can you do?

en lite fest igår med henke, johan och hans flickvän. väldigt stelt dock. fast vi satt i vårt lilla hörn och hade skoj och pratade strunt. grundtanken va ju att ta sej till kb senare. men jag bangade till sist. kände att jag inte riktigt va på G. jag sparar mej till nästa vecka när både emo och pernilla kommer ner hit. woho!tipz! 2006-10-22

hehe, från  tjuvlyssnat. crad till eva. jag känner mej lite smått skyldig.

I summon you

jag kunde inte låt bli att köpa dom bruna ankelbootsen. dom e ju såå sööta!

67872-302

har varit å hämtat mina föräldrar på kastrup efter en vecka i ungern. snälla e dom som köpte hem ett par converse-skor till mej. ytterliggare ett par i samlingen. denna gången ett par svarta i skinn. har varken haft svarta eller skinnconverse förut. najs!

67872-303

i wish...

67872-301

hihi, fick denna bilden av eva. för att hon tyckte det va kul med 'emo'. fast jag gilade skämtet. fnisselifniss.

hej, jag är glad

oj oj oj. idag är ida rätt glad. jag va och provjobbade på lagerhaus i förmiddags. så himla roligt! fick lära mej kassan direkt. tjiho! hoppas verkligen allt löser sej så att jag kan få jobba extra där i höst. hade varit kanon. dels för att det verkar så himla skoj och dels för cashen. mycket går på flyt just nu. i princip allt är fixat för min flytt mot norra breddgrader. eva ska hyra min lägenhet efter årskiftet. dock måste vi bo tillsammans i en månad innan jag flyttar eftersom hon står utan boende. but anywho... jag skickade ju in mina ansökningar till stockholms universitet för några dagar sen. ännu en grej att bocka av på listan.
jag hoppas bara att jag snart kan sluta jobba med att dela ut dom dära eländiga punkt se-tidningarna. inte speciellt stimulerande förutom att man får va ute i friska luften.
OCH! emo har äntligen fixat biljetter ner hit. min raring kommer okristligt tidigt den 27:e å stannar hela helgen. det ska bli massa mys.
me are longing long time.

addiction

åååh, jag älskar skor! det kommer vara mitt största problem med att flytta till emo. dels kommer alla mina skor ta upp hela packningen. sedan kommer problemet vart alla skorna ska förvaras väl uppe på plats i märsta. MEN, skit i det! jag köper nya skor istället! föll pladask för dessa på skopunkten. lagom sådär att ha utanpå byxorna. och bara 299 riksdaler. jikes!

67872-299

blev väldigt förtjust i dessa bruna oxå, men pengarna räckte inte till denna gången.


får bli efter löning. kanske. om jag inte blivit förtjust i nåt annat innan dess. mina förälskningar kommer och går lite sådär som dom själva vill... förutom den som tillhör emo.


skullcandy Ti chick pink

67872-298

äntligen har jag införskaffat mej mina rosa skullcandy hörlurar! endast 500 pix på applestore. cred till eva som övertalade mej. jag menar dom fullkomligt skriker ju ida! och så matchar dom min podski perfekt! och ja, jag har mörka ringar under mina ögon. så blir det om man e upp före tuppen för att dela ut tidningar.

67872-297


en vanlig lördag

förfest hos mej med eva, annie, freddy och cleo. girls night only. vidare drog vi till KB. men roligast hade vi nog på förfesten. bilderna kan tala för sej själva.
tipz! 2006-10-16

67872-287
hihi, jan stenmark är alltid lika skoj. på
aftonbladet så postas stenmarks bilder regelbundet.


at least you still pretend you care

uppe med tuppen imorse. agerade chaufför åt mina föräldrar som skulle flyga till ungern från kastrup. att vara vaken 0630 på en lördagmorgon är inte normalt. väl över i danmark passade jag på att handla lite vin på netto. fick till och med vänta på att dom skulle öppna. jikes!
fick sova en dryga halvtimme när jag va hemma igen, då emo ringde å väckte mej. men det får han så gärna göra ♥

eva va inte svårtflörtad med att följa med till agilitybanan med cleo

67872-285
liten vovve på ett stort A-hinder. vi försökte så gott vi kunde att fånga henne på bild när hon hoppade över hinderna, men det va lättare sagt än gjort. eva fick dock ett bra foto på cleos bakdel. det är alltid nåt.

67872-284
under all den pälsen så finns en yttepyttevovve. när hon badar så ser hon mest ut som en råtta i all den våta pälsen.


punkt se

som dom flesta vet redan så står jag ju å delar ut den dära nya gratistidningen punkt se. du vet dom där som går klädda i dom fina gula kläderna... nåväl, nu när jag har arbetat några pass så har jag märkt ett visst mönster hos den normala svensken, nämligen grupptrycket. om man står vid någon buss som precis släpper av en bunte människor så får man hoppas satan på att den första människan som går av vill ha en tidning. tar inte denna personen en tidning, så tar ingen som samtidigt går av bussen en tidning. det är som att dom inte vågar vara den första. däremot om den första personen verkligen tar emot en tidning, då tar dom flesta som föjer också en tidning. jag har delat ut vid oändligt många bussar vid det här laget och i 99% av fallen så gäller detta scenario. jantelagen big time!

vanliga dialoger mellan mej och förbipasserande männskor som jag överfaller med tidningar

ida: vill du ha dagens punkt se? ( och sträcker fram tidningen )
okänd person: nej tack, jag har redan fått den ( och sträcker fram sin metro / city - tidning )
oftast är dessa människor rätt glada och man bryr sej inte så mycket om dom när de väl gått förbi, även fast de inte fattat att jag delar ut en helt annan tidning än den de redan har fått.

ida: vill du ha dagens punkt se? ( och sträcker fram tidningen )
okänd pesron:  ( går lite närmre mej, vilket får mej att tro att dom ska ta en tidning, de tittar på mej och sedan går de bara förbi utan ett ljud ungefär som 'haha, du trodde verkligen att jag skulle ta en tidning!')
jaha tänker man och undrar vafan dom beter sej så udda för.

ida: vill du ha dagens punkt se? ( och sträcker fram tidningen )
okänd person:  ( även om jag klart och tydligt ställt en fråga så låtsas dom som att dom inte ser mej då jag bara står ca en halvmeter ifrån. de sneglar ner i marken, ungefär som att det är nån högre kraft som gör att dom omöligt kan se människor i ögonen,  och bara går vidare )
öööh, social fobi eller vaddå?

sen finns det ju faktiskt de som oxå tar en tidning, ser mej i ögonen och säger tack, men svenska folket överlag är rätt svårflörtat ska jag upplysa er om.

yDesign

har uppdaterat min smyckeblogg, check it!

yDesign

tipz! 2006-10-11

en fin liten musikvideo, cred till emo.

ok go

a new kind of addiction

67872-282

damn you emo! varför har du fått mej beroende av futurama? och nu har jag sett klart på alla säsongerna. vad ska jag nu sysselsätta mej med om dagarna? mitt liv känns som tomt, so hollow. länge sen jag kände så här för en serie. kommer dröja länge innan jag hittar nåt substitut. gaaaah!

67872-281good news everyone!

en fredag utan planer förvandlades helt plötsligt till en fredag med oväntade händelser. anna och jennifer övertalade mej om att följa med till ystad för att testa utelivet där. ( utelivet i ystad sammanfattas av två nattklubbar; bar á bar och starshine, eftersom starshine fylls med brunstiga tonåringar blev det bar á bar för oss ) eftersom vi är snåla entrade vi stället innan 2330 då det va gratis. inte en jävla kotte på stället, men vi håll andan å hoppades att fler folk skulle infinna sej. en dryg halvtimme senare va stället smockat. typ 50 pers. bara bönder. och de spelade bara r´n´b. aja, vi hade väl ( hyffsat ) skoj ändå.


helgens lördag gick i ensamhetens tecken. dock med uppgift att vara hundvakt. har man ingen emo i närheten att krama så får en cleo duga som substitut.

67872-280


cleo lyckades hitta emos kvarglömda tröja och tyckte att den ( precis som jag ) va rätt mysig.

resten av min söndag kommer att ägnas åt kreativitet och kanske en runda ner till västra hamnen där cleo kan leka på agilitybanan. sjuttsingen att det ska blåsa så fasligt ute.

tipz! 2006-10-05

jag har lagt upp en ny blogg med mina smycken. check it out!

yDesign

tipsa gärna vidare om sajten, alla är välkomna!

emo-tripp # 2

ytterliggare en emo-tripp avklarad. flög upp på torsdagseftermiddag, satt i emos lägenhet och väntade på att han skulle sluta jobbet hela kvällen. när han kommit hem efter en hård dag i gruvan tvingade jag honom att byta sängkläder så att jag kunde sova ( e jag inte snäll? )


chill och allmänt glänt va det vi ägnade oss åt på torsdagskvällen. eftersom emo jobbade hela fredagen oxå, passade jag på att spatsera på stockholms gator och torg å köpa upp allt som va värt att köpa. mycket shopping blev det. på kvällen blev det att besöka den omtalade puben 'corner'. först blev det lite tequila-shots med martins sällskap.


så här ser det ut när emo ska förklara nåt...

67872-265
jag och emo på corner


lördagen va emo lite trött, men full fart hela dagen ändå.

på kvällen skulle vi hem till jim ( emos arbetskamrat ) för årets sista kräft/grillfest. någon imponerade med att vika fina rosor av servetter, vilket alla började med framåt småtimmarna. jag fick en ( rätt så ) fin av emo ♥söndageftermiddag spenderade vi på att te-hak inne i vasastan. små söta engelska scones och snittar till téet. jävlar vad gläntigt!


sen på kvällen blev det lite futurama-maraton med goda vitlöksbullar.

flög hem på måndagförmiddag

en darn good weekend baby! och jajustdet. ida ska bli märsta-bo ( say what? )