i´m on my way!

håller på att göra mej tillrätta här i märsta nu. har dock inte fixat internet på min egen dator än, vlket leder till att inga nya bilder kommer upp. vi håller på att dona för fullt i lägenheten. detta ska snart bli ett riktigt hem. ni ska få bildbevis inom kort.

vill passa på att önska alla ett gott nytt år så länge.

på återseende kära vänner!

67872-369

so long malmoe!

nu flyttar jag från malmö! imorgon bär det av tidigt i ottan mot märsta. med bil och fulllastat släp. hej va det går!

tipz! 2006-12-20

jag har uppdaterat min smyckesida. gå genast dit ( utan att passera 'gå' )

julafton

idag firade jag och stina jul. vi bytte nämligen julklappar idag. många fina paket!stina fick bland annat ögonmask för bakfyllor och jag fick 2 st jättefina jumbo-te-koppar. varsin till mej och emo. perfekt till oss tegalningar!

67872-368

kissa, kass, shoppingväska

67872-365

vilka jävla nötter det finns. man kan ju undra hur folk som kommer in 19.55 ( alltså 5 minuter innan stängning ) tänker, när de köper typ en hel servis. "oh, dom stänger om 2 minuter, vi springer in och köper det mest krångliga i hela butiken. hehe, så får dom stå å slå in varor i silkepapper till kvart över stängning" fattar ni hur lång tid det tar att packa in en hel servis? eller, vem fan tycker att det är en bra idé att överhuvudtaget komma in i butiken och strosa omkring i lugnt tempo när gallret är nerhissat till hälften. fatta hinten liksom?

nåväl, sen e det ju det här fina återkommande scenariot med våra påsar. vi tar betalt för våra påsar. 1 kr fär en plastkasse och 2 kr för en i papp. precis som hos tex ikea eller vilken jävla livsmedelsbutik som helst.
idag ( kl 19.55! ) kom det in en dam som köpte en hel del  inslagspapper och dyl inför julen. när jag frågar om det ska vara en påse till det hela kläcker hon ur sej följande:

- jasså, ni tar betalt för påsarna
- ja, det gör vi. du ser priserna här
( och så hänvisar jag till en prisskylt som står väldigt synligt precis vid kassan )
- det tyckte jag va lite intressant
- jaha?
- ja, jag är själv butiksägare och mina kunder skulle sluta handla hos mej om jag började ta betalt för påsarna.
- jasså, jahaja... men vi gör ju detta lite ur miljösynpunkt för att folk inte ska ta påsar i onödan.
( många tar ju påsar för att sedan lägga ner påsen i en annan påse tex, jag gör ju själv så. har ju tusan påsar hemma liksom )
- det där tror jag inte alls på.
- nähä? vi tjänar ju absolut inte nåt på påsarna
( det gör vi inte! )
- nä, det kan jag tänka mej. jag tycker det är lite dålig service liksom.
- ja, det va ju tråkigt att du tycker så
( och så ger jag henne sitt kvitto och säger hejdå så glatt jag kan )

geez! vem fan pallar dra igång en diskussion om påsar för 1 krona klockan 2 minuter i stänging!?!? jag är inte intresserad om dina kunder skulle överge dej. eller om du inte tror på vår anledning till att ta betalt. försvinn ur min butik!

tipz! 2006-12-18

eva fick ett inlägg publicerat i kunsombloggen. hihi.

leka leka leka

67872-364

hej, jag tycker att det är kul att leka med min blogg.

tipz! 2006-12-16

nämen, visste inte att ida ( en annan ida, inte jag alltså ) hade en blogg. vad trevligt!

traderajunkie

hej, jag heter ida och jag är tradera-olist. eller, jag börjar iaf smått bli det. varför har inget öppnat dörrarna till traderas underbara värld för mej tidigare? fast jag är tydligen totalt usel på att ta bra produktbilder. måste nog lära mej photoshop illakvickt, kan ju inte alltid förlita mej på att eva kan redigera mina bilder...kolla in mina pågående tråkiga auktioner. ( de som ingen ville köpa i första omgången )

lussesnoppar

jag å eva bakade lussesnoppar. mums vad gott!

67872-359
67872-358

tipz! 2006-12-12

häftigt luciatåg på motorcykel. blev mäkta imponerad när jag mötte ekipaget påväg hem från jobb.

emo-tripp #3

sådärja. då va man tillbaka i regniga malmö. möttes redan i luften av en jävla turbolens. och nästintill storm utanför flygplatsen. usch. nåväl, en trevlig helg har jag haft minsann.


man skulle ju kunna tro att jag ska flytta till vischan. detta är utsikten man skådar när man sitter å väntar på bussen till station.


mötte upp pernilla och hennes klasskamrat midas för en fika i stan på torsdagen eftersom emo är man och jobbar för brödafödan.

67872-354
det blev en tripp till stan återigen på fredagen för att handla lite julklappar och även då umgås med pernilla.


en typiskt gläntkväll i soffan. emo invigde mej i gudfaderns förtrollande värld. lyckades komma genom både ettan och tvåan. får ta den tredje när jag väl flyttat upp.

67872-357
-mums, pringles e gott

endast 17 dagar kvar till flytt nu.

do it or don´t it

67872-350
då va man på norrare breddgrader. har hittils myst en massa med emo, utforskat stockholm city och fikat med pernilla och midas. åkte in till stockholm igår för att köpa julklappar. kom dock hem med en enbart saker till mej. nåväl, hittade en ultranajs off-white jacka för bara 300 spänn... som hittat ju! jag vore dum om jag inte investerade. va tvungen att köpa matchande solglasögon och basker. ett måste helt enkelt. nu är emo på jobbet och jag färgar om min utväxt. det blir brunsvart igen. orkar inte hålla på att experminetera lika mycket nu som förr. ska åter idag in till stockholm och denna gången faktiskt inhandla julklappar. ska även passa på att fika en gång till med puffy-puff-puff.

åh, vad ska jag köpa till min familj i julklapp? varje år samma dilemma. jag gillar verkligen julen, men julklappsångesten är inte att leka med. nåväl, dags att ta tag i dagen.

en liten tanke skänks till en viss begravning idag †

tipz! 2006-12-04

insåg härom dagen att min vän johan startat en blogg. mucho trevligt.

tipz! 2006-12-03

en söt liten grej jag fick av eva...
thank you

snart så bär det av...

...till stockholm. four days and counting. där ska jag bland annat fika med pernilla och julhandla! och kanske mysa litegranna med emo. vi får väl se.

eva flyttar in...

klockan 0900 imorse löste vi ut flyttbussen, som skulle ta alla evas grejer hem till mej. alla som skulle ha kunnat hjälpa till med flytten bangade, vilket ledde till att det endast va jag å eva i slutändan.
allt som kunde gå fel, gick fel. och allt som inte kunde gå fel, gick oxå fel.
bilen vägrade att starta mitt på bergsgatan. snälle patrik på statoil kom och räddade oss. fyfan vad ryggen har tagit stryk. nåväl, ett jävla work-out-pass iaf.

min lägenhet syns knappt alls numer...
...mitt hem är ett lager.

67872-34867872-347

tur att eva ska greja upp en massa på vinden. annars kan vi inte använda köket alls. 
och tur att jag ska flytta ut snart. till min emo ♥